У Львівській ОДА супроводжують понад 600 інвестпроектів

14:28 25 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 25 липня, у Львівській ОДА відбулася нарада з відповідальними за ведення супроводу інвестиційних проектів районного рівня та представниками дозвільних органів та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «На супроводі у Львівській обласній державній адміністрації перебувають понад 600 інвестиційних проектів. Найбільше їх у Пустомитівському, Буському, Городоцькому та Бродівському районах.

Керівник відділу супроводу інвестиційних проектів департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Любомир Титаренко зазначив: «Ви маєте бути комунікуючою ланкою між суб’єктами підприємницької діяльності та відповідними службами у цьому процесі. Нашим завданням сьогодні є охопити всі можливі об’єкти, щоб створити сприятливий інвестиційний клімат не лише для існуючих інвесторів, але й для потенційних».

«Важливо, щоб підприємці почували себе комфортно на Львівщині. Це дозволить сприяти розвитку економіки та створенню нових додаткових робочих місць», – наголосив Любомир Титаренко.

«Відтак, Любомир Титаренко окреслив присутнім шляхи підвищення ефективності системи супроводу інвестиційних проектів у районах та містах області. У межах наради заступник директора департаменту ДАБІ у Львівській області Андрій Стадник порушив питання змін до законодавства у частині отримання дозвільної документації, а саме: отримання енергетичного сертифікату», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Окрім того, т.в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації Андрій Романишин ознайомив присутніх з видачею містобудівних умов та обмежень для об’єктів будівництва. Під час наради присутні розглянули процедуру проходження Оцінки впливу на довкілля та стратегічну екологічну оцінку, а також звернули увагу процедуру розробки проектної документації», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів