У Львівській ОДА пообіцяли скаржитися на продавців дизпалива Антимонопольному комітету

11:42 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: teren.in.ua

Як передали в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський повідомив, щозвернеться до Антимонопольного комітету з проханням вивчити ситуацію на ринку дизпалива».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 3 квітня, «Щоденному Львову»:

«Фермери Львівщини скаржаться на високу вартість дизпалива, що ускладнює їм роботу та збільшує вартість продукції. Виконувач обов’язків першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський відреагував на скарги агровиробників і звернеться до Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з проханням вивчити ситуацію на ринку дизпалива області та з’ясувати, чому на тлі зменшення вартості бензину ціна на дизельне пальне залишається високою.

«Львівська облдержадміністрація посприяє аграріям області у цьому питанні. У непростий для економіки час на ринку залишаються недобросовісні гравці, які використовують ситуацію для необґрунтованого завищення цін. У випадку, якщо Антимонопольний комітет виявить факти змови чи свідомого завищення ціни дизпалива, відповідь  з нашого боку буде адекватною», – сказав Ростислав Замлинський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів