У Львівській міськраді відбулися земельні торги

15:05 3 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 3 березня, у Львівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

Про це повідомили у вівторок, 3 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що на аукціоні продали право оренди на дві земельні ділянки, терміном на 10 років.

Заступник начальника управління земельних ресурсів Олег Павлишин зазначив: «Це перші земельні торги цього року, наступні ми плануємо на квітень. Загалом було виставлено три земельні ділянки. Дві з них – землі промисловості, а одна – під багатоповерхову житлову забудову. Учасників було зареєстровано на дві земельні ділянки під землі промисловості, загальною прощею 2,8 га. Термін оренди становить 10 років. Тобто за результатами торгів 10-річна орендна плата коштуватиме п’ять мільйонів 903 тисяч гривень. На аукціон з продажу земельної ділянки у власність учасників не зареєстровано, тому ми будемо виставляти її на торги повторно в квітні».

Зокрема, на аукціоні продали право оренди на дві ділянки – біля будинків №313к (за 350 700 гривень і 64 копійки на рік) та №311а (за 239 679 гривень 82 копійки) на вулиці Шевченка. Натомість не були зареєстровані учасники торгів на право власності на земельну ділянку №1 на вулиці Роксоляни.

Як інформував «ЩЛ», апеляційний суд задовольнив позовні вимоги Львівської міської ради та повернув будівлю й земельну ділянку на вулиці Лазаренка, 25 у власність громади міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів