У Львівській міськраді поскаржилися на перевізника «Укртрансбезпеці»

18:00 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Управління транспорту ЛМР закликало начальника територіального управління «Укртрансбезпеки» врегулювати ситуації на автобусному маршруті №217а.

Про це повідомили в середу, 21 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Управління транспорту ЛМР скерувало листа начальнику територіального управління «Укртрансбезпеки» у Львівській області з проханням вжити відповідних заходів для врегулювання ситуації, яка склалася на маршруті автобуса № 217а, який курсує через Львів без погодження виконавчими органами міської ради, а кількість одиниць автобусів не відповідає паспорту маршруту, що негативно впливає на роботу міських маршрутів».

У листі Львівської міськради зазначено: «Звертаюся до Вас із питанням врегулювати курсування приміського автобусного маршруту № 217а сполученням «Львів (Рясне-2) –Підбірці», який курсує через Львів без погодження відповідними виконавчими органами Львівської міської ради. Ситуацію ускладнило й те, що вказаний маршрут з невідомих причин обслуговує більша кількість автобусів».

У листі також розповіли: «Згідно із затвердженим паспортом маршруту, його має обслуговувати 12 одиниць транспорту, натомість 19 серпня курсувало 19 автобусів, а 20 серпня – 21, із них два – великогабаритні. Вважаємо, що така ситуація є порушенням норм чинного законодавства у сфері пасажирських перевезень, а також негативно впливає на роботу міських автобусних маршрутів, які перетинаються з вказаним приміським. Враховуючи вищенаведене, прошу Вас вжити відповідних заходів щодо врегулювання ситуації, яка склалася на маршруті № 217а».

«Як повідомляв директор львівського комунального АТП №1 Орест Хамула, частина автобусів на маршруті № 217а працює без дозволів, у більшості транспортних засобів не працюють «GPS»-трекери, а водії маршруту № 217а влаштовують «перегони» між собою та з автобусами інших маршрутів, що загрожує пасажирам та іншим учасникам дорожнього руху», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів