У Львівській міськраді наблизили придбання тролейбусів з автономним ходом

13:28 10 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ztv.zp.ua

У четвер, 10 жовтня, на сесії Львівської міської ради ухвалили рішення, покликане наблизили придбання тролейбусів з автономним ходом.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про затвердження Договору про наміри – мандатного листа від 13 травня 2019 року між Львівською міською радою, Міжнародною фінансовою корпорацією та ЛКП «Львівелектротранс», Договору про наміри – мандатного листа від 13 травня 2019 року між Львівською міською радою, Міжнародною фінансовою корпорацією та ЛКП «Львівавтодор», Договору про консультативні послуги в сфері розвитку міської транспортної системи Львова – Лист про надання консультативних послуг – Проект №603138 від 13 травня 2019 року між Львівською міською радою, Міжнародною фінансовою корпорацією, ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівелектротранс».

Міський голова Львова Андрій пояснив: «Тролейбуси ми плануємо купувати з автономним ходом, нам не треба буде купувати нову контактну мережу, де можна буде такі тролейбуси запускати. Ця закупівля буде в рамках 2021 року. Це довга процедура, яку треба пройти. ЄБРР, ЄІБ, МФК – всі вони є нашими партнерами, дають грантову підтримку, найкращу відсоткову ставку. Вони готові з нами працювати. Тепер ми повинні дати старт. Їхні фахівці нам поможуть зробити експертизу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів