У 2015 році великі платники податків у Львові наповнили державну скарбничку 942,8 млн. гривнями

10:35 6 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

За чотири місяці 2015 року Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у Львові МГУ Міндоходів мобілізувала до Зведеного бюджету України на 15,1 мільйона гривень більше від запланованих показників.

942,8 мільйона гривень мобілізувала до Зведеного бюджету України за чотири місяці 2015 року Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у Львові МГУ Міндоходів. Упродовж січня-квітня великі підприємства, що перебувають на обслуговуванні в інспекції, сплатили до загального фонду Державного бюджету 942,8 мільйона гривень. Це на 15,1 мільйона гривень більше від запланованих показників.

До місцевого бюджету Львова перераховано 75,2 мільйона гривень податків та інших платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року приріст надходжень склав 10 мільйонів або 16,0 відсотків.

Основними джерелами наповнення державної скарбнички є податок на додану вартість (сплачено майже 450 мільйонів гривень), акцизний податок – 211,6 мільйона гривень і податок на прибуток підприємств (182,3 мільйона гривень). Про це повідомили сьогодні, 6 травня, «Щоденному Львову», в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів