Тренди в дизайні сумок, які допоможуть створити стильний образ

19:00 24 липня 2024 р.

Фото до новини

Сумки давно стали одним з найбільш вагомих аксесуарів при створенні образів.

У 2024 це правило не є виключенням. Навпаки, цього сезону роблять помітні акценти в дизайні, щоб виділити сумки на фоні одягу, зробити помітними в образі. Про які деталі мова? Розповідаємо.

Ланцюжки повертаються

Якщо ви сумували за елегантними сумочками на ланцюжку, то можна радіти - тренд повертається. Все частіше замість звичайних ремінців в дизайні використовуються ланцюжки. Цей елемент робить образ більш елегантним та легким, але при цьому додає легкий натяк на брутальність.

Особливо гарно виглядає поєднання невеликого клатча з ланцюжком, для великих сумок таке рішення не підходить. Причому, прикрашеною може бути сумочка в будь-якому дизайні, крім відверто спортивного, що надає змогу поєднувати такі аксесуари з образами в різних стилях - від повсякденних до ділових.

Великі сумки та сумки-мішки

Дівчата, які так чекали закінчення ери міні-сумочок, щоб нарешті мати змогу носити все необхідне з собою, можуть радіти. В моду повертаються великі місткі сумки по типу мішка.

Вони об'ємні, за рахунок чого виступають яскравим акцентом і допомагають збалансувати фігуру. Так, великі сумки добре підходять і для мініатюрних дівчат, додають образу помітності, і для жінок з пишними формами, оскільки відволікають увагу від проблемних зон фігури.

Носити великі сумки можна з будь-якими літніми образами. Вони добре пасують до суконь, сарафанів, спідниць та джинсів. До речі, носити такі жіночі сумки можна навіть з костюмами для компаній з дресс-кодом, вони добре підкреслюють ділові образи, до того ж, дозволяють носити з собою папки з документами, ноутбук.

Яскраві кольори та принти

Кілька сезонів підряд в тренді були пастельні класичні кольори та чорний. Проте цього року в моді яскраві акценти:

  • соковиті барви: зелені, жовті, рожеві, блакитні;

  • принти;

  • розфарбовка в стилі тай-дай.

Такі сумочки, звісно не поєднаєш з діловими образами. Але для офісних нарядів можна підібрати інші моделі сумок, а яскраві залишити на відпочинок чи аутфіти в стилі кежуал.

Зверніть увагу на повернення в моду принтів. Причому не обов'язково це мають бути якість квіти. Чим більше оригінальний малюнок, тим краще. Наприклад, сміливо можна вибирати модель з анімаційними персонажами - Міккі Маусом, Дональдом Даком тощо.

Не треба переживати, що такі аксесуари дитячі і не пасуватимуть до дорослого образу. Сьогодні це гарячий тренд, яким можна і треба користуватися. Ось кілька ідей, як носити такі сумочки: з сукнями та сарафанами в повсякденному стилі, джинсовими речами тощо.

Різноманіття сировини

Довгий час беззаперечним трендом були шкіряні сумки. Проте вартість їх суттєво «кусалася», тому багато дівчат вибирали моделі з замінника шкіри. Сучасні матеріали якісно імітують натуральну сировину, тому сумки виглядали привабливо і елегантно. Проте ситуація і уподобання змінилися в цьому році.

2024 рік став переламним в цьому трендів. Зараз в моді не лише шкіра чи замінник, а на перший план виходять плетені текстури та ПВХ. Саме ці матеріали створюють прозорий ефект, який сьогодні в топі.

Для того, аби бути в тренді достатньо купити авоську чи сумочку з ПВХ. Носять їх як соло, так і в якості зручного доповнення. До речі, моделі з ПВХ можуть бути або повністю прозорими або мати непрозору вставку у вигляді об'ємної косметички всередині. Така конструкція досить зручна, оскільки дозволяє носити все необхідне та ховати зміст від оточуючих, але при цьому не відмовлятися від тренду на прозорість.

Поєднують такі сумки з ПВХ та авоськи з образами в різних стилях. Ними можна доповнювати романтичні сукні, спідниці, аутфіти з шортами і джинсами. Причому не лише на відпочинку чи прогулянці, а й носити повсякденно.

Чудернацькі форми

2024 рік багатий на цікаві тренди. Сумочки чудернацької форми тому доказ. Побачили незвичайну модель, яка наче імітує розгорнуту книгу чи квітку? Тоді негайно беріть, якщо зацікавлені в тому, аби виглядати сучасно і стильно, оскільки це справжній писк моди.

Якщо ж хочеться бути мега оригінальним, то шукайте сумочку-горщик з квітами. Саме цю модель представили в цьому сезоні Balmain, чим викликали шок, захоплення та признання в світі fashion.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів