T.B. Fruit розпочне шокове замороження овочів, фруктів, ягід та виробництво технічного спирту

14:10 15 травня 2020 р.

Фото до новини

Українська група компаній T.B. Fruit планує виробляти близько 10% світового обсягу пектину.

Про це під час інтерв'ю виданню Latifundist повідомив засновник і власник компанії Тарас Барщовский, інформує пресслужба групи.

"Це дуже складне технологічне виробництво. З компаній, які його виробляють, — Cargill, DuPont, H&F, ніхто не є переробником фруктів. Перша з тих, хто зайшла на цей ринок, переробляючи відходи виробництва на пектин, була китайська компанія Andre Pectin. Ми — другі, хто має повний цикл виробництва. І однозначно будемо нарощувати виробництво", — розказав Барщовський.

Новий завод з виробництва пектину T.B. Fruit будувався 2 роки. Його потужність складає 3 тис. т яблучного пектину на рік. За словами Тараса Барщовського, з моменту запуску виробничі процеси постійно удосконалювались. "Тебе ніхто не пустить на своє виробництво, щоб подивитися, як воно повинно правильно працювати. Тому ми виправили свої помилки та запустили лінію. Плануємо виробляти близько 10% світового обсягу", — додав він.

Група компаній T.B. Fruit — провідний виробник концентрованих соків в Європі, третій у світі виробник яблучного пектину. Кожна 10-я пляшка соку у світі зроблена з фруктів і ягід, перероблених T.B. Fruit. До складу Групи входять 7 заводів з переробки фруктів і овочів (Україна, Польща, Молдова), агрокультура, транспортно-логістичний, інжиніринговий бізнеси, компанія з виготовлення дерев'яних піддонів, а також власна торгова марка соків прямого віджиму Galicia.

У планах компанії на 2020 рік — запустити потужності для шокового замороження овочів, фруктів і ягід в Україні, а також завод з виробництва технічного спирту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів