Стало відомо, хто управлятиме 5-ма стратегічними підприємствами, які відчужать в олігархів

18:40 7 листопада 2022 р.

Фото до новини

5 листопада під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача було прийняте рішення про відчуження у власність держави активів АТ «Мотор Січ», ПрАТ «Запоріжтрансформатор», ПрАТ «АвтоКрАЗ», ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта».

Передання в управління міністерства стратегічних підприємств сприятиме підвищенню ефективності відсічі російській агресії.

Так пояснив це рішення Міністр оборони України Олексій Резніков, пише Dailylviv.com.

"Управління активами цих п’яти підприємств здійснюватиме Міністерство оборони України. Це потрібно для того, щоб забезпечити нагальні потреби Збройних Сил України та інших складових сектору безпеки та оборони України. Це і забезпечення Збройних Сил пально-мастильними матеріалами, і ремонт та відновлення озброєння та військової техніки, і вирішення інших питань, аби наша відсіч збройної агресії російської федерації була максимально ефективною",- наголосив міністр.

5 листопада 2022 року під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача під головуванням Президента України Володимира Зеленського було прийняте рішення про відчуження у власність держави активів  АТ «Мотор Січ», ПрАТ «Запоріжтрансформатор», ПрАТ «АвтоКрАЗ», ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта».

В Україну прибули системи ППО NASAMS та Apside

Підірвали вежі мобільного зв’язку: російські військові готують криваві провокації на Херсонщині

Балістичні ракети з Ірану планують відправити в Крим і російські порти, - ГУР

Росія вивела в Чорне море один ракетоносій

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів