Стало відомо, хто прибиратиме Сихів у 2021 році за 38 млн грн

16:23 2 березня 2021 р.

Фото до новини

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради підписала низку угод на послуги з прибирання вулиць району загальною сумою 36,7 млн грн.

Про це інформують Наші гроші. Львів, пише DailyLviv.

Закупівлю проводили за сімома лотами, саме таку кількість ділянок поділили територію, яку прибиратимуть переможці торгів. Жоден з учасників не переміг у кількох лотах, але кілька фірм мають одного власника.

Очікувана вартість послуги за усіма лотами становила 37,8 млн грн, тобто в результаті економія на торгах склала 1,1 млн грн або 2,9% від суми закупівлі.

У кожному лоті участь в торгах взяли лише по два учасники. Жодна з фірм у жодному з лотів не торгувались і не знижувала вартість початкової пропозиції ні на одну гривню.

Технічним завданням було передбачено, що переможці торгів будуть проводити  підмітання вулиць, прибирання їх від снігу, збір листя та вивезення сміття, догляд за газонами тощо. Всі угоди чинні до кінця 2021 року.

Яку територію обслуговуватимуть підрядники:

Вулиці Підрядник В-сть, млн грн
Проспект Червоної Калини, вул. Зубрівська, сквер О. Довженка ПП «Паркбуд-Плюс» 4,52
Вул. Стрийська, проспект Червоної Калини, вул. Вернадського ПП «Парк-Плюс-Сервіс» 4,52
Вулиці Хоткевича, Драгана, Коломийська, Сихівська ПП «Екомісто» 4,52
Вулиці Луганська, Угорська, Стуса, Панаса Мирного ПП «Паркбуд» 4,5
Вулиці Дж. Вашинготона, Пасічна, Зелена, Бузкова ЛКП «Шляхово ремонтне підприємство Личаківського району» 11,26
Бульвар Довженка, вулиці Хуторівка, Рахівська ЛКП «Під Зуброю» 6,87
Весь район (прибирання з застосуванням  вакуумних машин) ЛКП «Шляхово ремонтне підприємство Галицького району» 0,59

Понад половина від загальної суми коштів, що буде витрачена на прибирання Сихівського району, а це 18,7 млн грн, отримали львівські комунальні підприємства.

Решту 18 млн грн, отримає мешканець Кам’янка-Бузького району Володимир Возний. Адміністрація уклала угоду з чотирма його підприємствами: «Екомісто», «Паркбуд», «Паркбуд-Плюс» і «Парк-Плюс-Сервіс». Його компанії вже не вперше отримують підряди на прибирання від Сихівської райадміністрації, зокрема у  2015 і 2017 роках — понад 50% від суми замовлень. З початку 2020 року ці чотири компанії Володимира Возного отримали 8 договорів на 34,3 млн грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів