Сьогодні у Львові трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 курсуватимуть зі змінами

11:22 11 вересня 2024 р.

Фото до новини

У зв’язку із заміною аварійної ділянки колії на вул. Винниченка, 10-12, сьогодні з 10:00 год. трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 тимчасово змінили маршрути.

Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», пише DailyLviv.com

«Для зручності пасажирів, враховуючи погодні умови, курсування трамваїв змінено не з самого ранку,  а вже після години-пік», - зауважили в комунальному підприємстві.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 курсують за частково зміненими маршрутами: ·        

трамваї № 1 і № 2

із Залізничного вокзалу трамвай №1 та з вул. Коновальця трамвай №2 в напрямі до центру курсують через вулиці: Київська, Котляревського, Вітовського, Франка на площу Митну, а далі - до своїх кінцевих зупинок на Погулянці (для трамваю №1) і на вул. Пасічній (для трамваю №2). У зворотному напрямі ці трамваї курсують за звичним маршрутом – по вул. Підвальна, пл. Ринок, вул. Дорошенка, вул. Бандери (Чупринки).·        

трамвай № 7

з вул. Татарбунарської через вул. Замарстинівську курсує до вул. Торф’яної. Аналогічно і в зворотному напрямі.·        

трамвай № 9

курсує за скороченим маршрутом: Залізничний вокзал - пл. Соборна - Залізничний вокзал.

Як уточнили в управлінні транспорту ЛМР, на час робіт приватні авто та автобусні маршрути у напрямі до вул. І. Гонти (до центру) їдуть по вул. Винниченка біля Львівської обласної ради.

Рух у напрямі до пл. Митної (від центру) до місця робіт відбувається звично по правій смузі вул. Підвальної,  а от місце ремонтних робіт транспорт об’їжджає, виїжджаючи на зустрічну смугу. 

Нагадаємо, на  вул. Винниченка, 10-12 міняють частину аварійної ділянки колії. Ремонтні бригади працюють цілодобово. Попередньо планувалось, що всі роботи закінчать у четвер. Однак, як зазначили в комунальному підприємстві, через несприятливі погодні умови є ймовірність, що роботи можуть тривати до п’ятниці включно.

Пасажирам нагадують, що відстежувати розклад руху електротранспорту можна на офіційному сайті ЛКП «Львівелектротранс»:  https://www.let.org.ua/online-map .

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів