Сьогодні розпочато регулярні авіарейси за маршрутом Франкфурт-Львів

15:50 30 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 30 квітня, у Міжнародному аеропорту «Львів» водяною аркою зустріли перший регулярний рейс Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів. Літак прилетів у Львів з майже повним завантаженням: 79 пасажирів.

Про це інформує львівський аеропорт, пише Dailylviv.

Рейси з/до Франкфурта виконуватимуть 3 рази в тиждень (у середу, п'ятницю та неділю).

З 1 червня частота збільшиться до 6 рейсів у тиждень (понеділок, вівторок, середа, четвер, п'ятниця, неділя).

Тип літака - Bombardier CRJ900.

Вартість квитків в обидві сторони від 4420 грн.
 
Франкфуртський аеропорт - один з найбільших хабів Європи та головний хаб Lufthansa: авіакомпанія пропонує пересадки з Франкфурта в багато країн світу, включаючи країни Америки та Азії,

Франкфурт - один з головних ділових і фінансових центрів Європи, місце проведення тисяч міжнародних конференцій і десятків виставок світового масштабу, зокрема Франкфуртського автосалону та книжкового ярмарку, які є найбільшими в світі у своїх галузях.

Рене Койнзак, генеральний директор з продажів Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані прокоментував:

«Ми, а саме авіакомпанії Lufthansa Group, із задоволенням ще більше зміцнюємо пропозицію нашим клієнтам у Міжнародному аеропорту «Львів» та вперше пропонуємо своїм пасажирам прямі рейси до нашого найбільшого аеропорту-хабу у Франкфурті. Після більш ніж 12 років прямого сполучення між Львовом та Мюнхеном, Lufthansa пропонує своїм мандрівникам із західної України ще більше можливостей для подорожей завдяки зручним сполученням у Франкфурті. Разом із Austrian Airlines наразі ми пропонуємо до 7 рейсів на тиждень зі Львова через Відень та Франкфурт із подальшим збільшенням на запланований літній період».

Генеральний директор ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» Тетяна Романовська зазначила:
«Відкриття рейсу Львів-Франкфурт – це велике надбання за часів пандемії, відкриття доступу до найбільшого транзитного хабу авіакомпанії Lufthansa. Аеропорт Франкфурта-на-Майні є одним з найбільших хабів Європи (у рейтингу європейських аеропортів у 2019 році посів 4 місце за кількістю перевезених пасажирів, що сягнула 70,5 млн. пасажирів за даними Fraport AG).

Аеропорт Львів оприлюднив розклад авіарейсів на літній сезон 2021 року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів