«Siemens Ukraine» подарує львів’янам 12 тисяч трамвайних квитків

13:45 30 травня 2019 р.

Фото до новини

Компанія «Siemens Ukraine» подарує львів’янам з нагоди 125-річчя львівського трамвая 12 000 квитків на проїзд у міських трамваях.

Про це повідомили в четвер, 30 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Завтра, 31 травня, львівський трамвай святкує своє 125-річчя. Саме німецька компанія «Siemens&Halske» перемогла наприкінці XIX століття у тендері та отримала право побудови у місті лінії електричного трамвая і поставки до міста перших трамвайних вагонів. Впродовж перших двох років експлуатації компанія виконала свої зобов’язання перед містом, і згідно з умовами контракту отримала право викупити трамвайну інфраструктуру у муніципальну власність».

«Компанія «Siemens Ukraine» спільно з «Львівелектротрансом» випустили з нагоди 125-річчя львівського трамвая, 12 000 спеціальних квитків, які даруватимуть львів’янам впродовж 30 травня й 1 червня 2019 року. Розповсюджуватимуть пам’ятні подарункові квитки водії та контролери міського електротранспорту», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів