Швидка доставка піци у Львові

13:35 2 липня 2020 р.

Фото до новини

Бажання скуштувати піци виникає раптово. Для цього не потрібно замішувати тісто або йти у відповідний заклад харчування. Завдяки Domino’s Pizza ця страва уже через півгодини може бути на вашому столі.

Смачна піца та інші продукти

Меню піцерії найпопулярнішої мережі в світі досить різноманітне. Тут представлено більше 10 видів піци, з яких можна обрати улюблений для себе. Це класичні та оригінальні рецепти. При бажанні можна замовити власну страву, зібравши її за допомогою конструктора на сайті.

У меню також є:

- різноманітні газовані напої;

- соки та мінеральна вода;

- пиво;

- десерти власного приготування; - різноманітні закуски (шматочки картоплі, хлібці, курячі крильця).

Тобто без зайвих зусиль можна накрити стіл для гостей або просто перекусити.

Domino's Pizza–доставка піци №1 не лише у Львові, але і в цілому світі.

Піца: шкода чи користь для здоров’я?

Багато хто знає, що ця страва досить калорійна. Але в меню закладу є вегетаріанська піца. Крім того, страва випікається, а не смажиться в олії. Це набагато корисніше та безпечніше, так як використовується мінімум жиру.

Піца не несе шкоди для організму, але тісто в складі може стати причиною появи зайвих калорій. Тому щоденний раціон повинен складатися не тільки з улюблених страв.

Domino's Pizza – любов до клієнтів

Замовлення в мережі піцерій свідчить про повагу та любов до клієнтів. Зручність проявляється навіть на етапі замовлення їжі. Це не складає ніяких труднощів. Замовлення зручно здійснити за допомогою звичайного смартфону. На сайті все зрозуміло, тому проблем не виникає навіть у тих, хто вперше потрапив на сайт.

Серед інших переваг варто виділити зручну та швидку доставку по місту: міф про холодну та черству піцу давно зруйновано Domino's Pizza. Ціни піцерії завжди вигідні, а трекер замовлення дозволяє побачити статус приготування та доставки.

Варто також стежити за акціями від піцерії: на сторінках в соціальних мережах вони проводяться регулярно. Інформація про акції розташована і на сайті.         

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів