Шість консорціумів зголосилися впроваджувати е-квиток у Львові

14:32 13 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові відбулося розкриття пропозицій від учасників тендеру на розробку, постачання, встановлення та обслуговування автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квитка).

Про це повідомили в середу, 13 лютого, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Зокрема, шість консорціумів подали свої технічні пропозиції. Проект буде фінансуватися за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів: «Тендерні процедури розпочалися ще в березні 2017 року. Це тривалий процес, адже все відбувається відповідно до процедури Європейського банку реконструкції та розвитку. Вчора відбулося відкриття технічної частини тендеру з впровадження електронного квитка. Тендерну документацію купило 29 компаній з 17 країн світу. Технічні пропозиції подали шість консорціумів».

Андрій Білий зазначив також: «Зараз представники «Львівавтодору» та консультанти від банку мають їх опрацювати. Далі буде фінальна частина – це отримання фінансових пропозиції від компаній, які пройдуть по технічних пропозиціях. До кінця травня плануємо завершити усі тендерні пропозиції і визначити компанію-переможця, яка реалізовуватиме проект впровадження е-квитка у Львові. А вже влітку, орієнтовно липень-серпень, плануємо розпочати монтаж валідаторів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів