Садовий хоче збудувати в Брюховичах парк розваг а-ля Europa Park в Німеччині

23:35 15 липня 2020 р.

Фото до новини

Зараз ми серйозно обговорюєм варіант будівництва парку розваг на території Брюховичів. Це має бути щось на зразок Europa Park в Німеччині.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий заявив сьогодні, 15 липня, на зустрічі з готельєрами Львова, інформує Щоденний Львів з посиланням на пресслужбу ЛМР.

«Ми плануємо серйозні речі на майбутнє. Ми починаємо жити в Львівській ОТГ, територія якої збільшується десь на 65%. Ми отримуєм нові локації, відповідно й нові можливості.

Зараз ми серйозно обговорюєм варіант будівництва парку розваг на території Брюхович. Це має бути щось на зразок Europa Park в Німеччині.

Місто під це готове випускати облігації, щоб увійти в цей бізнес хоча б на 10%. Якщо такий парк зробити, то ви і ми завжди будемо мати туристів з сусідніх держав та всієї України",- сказав Андрій Садовий.

Довідка

Європа-Парк — другий за відвідуваністю парк розваг у Європі після Діснейленду в Парижі. Розташований на площі 90 га в місті Руст в федеративній землі Баден-Вюртемберг на південому-заході Німеччини між Фрайбургом і Страсбургом, зовсім поруч з відомим німецьким курортом Баден-Баден. До 2011 року в парк було інвестовано 700 мільйонів євро, а річний дохід парку становить близько 350 мільйонів євро.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів