Ринки у Львові працюють до відповідного рішення уряду, — ЛМР

17:03 15 квітня 2020 р.

Фото до новини

Продуктові ринки у Львові продовжуватимуть працювати у звичному режимі, з дотриманням правил в умовах карантину, до відповідного рішення уряду.

Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на очільницю штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галину Слічну

«На сьогоднішній день ринки працюють у звичному режимі, тому, який ми встановили. Вчора була постанова заступника міністра охорони здоров’я пана Ляшка. Відповідно, він скасував постанову від 30 березня, у якій говориться про обмеження, що мають діяти на ринках, зокрема, відстань між продавцями і покупцями, наявність засобів індивідуального захисту, кількість людей, які можуть одночасно перебувати на території ринків. Проте у постанові уряду № 211 немає жодного слова про те, що ринки повинні бути закриті.

Відомо, що сьогодні відбудеться засідання уряду і будуть приймати певні рішення, які будуть входити в дію від дня опублікування. Ми будемо чекати постанову, та приймати рішення на рівні міста", — зазначила очільниця штабу Галина Слічна.

Нагадаємо, уряд закриває ще 10 пунктів пропуску на кордоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів