Прозоро та зручно із ZEN.COM: обмін валют поза межами України

18:49 13 вересня 2023 р.

Фото до новини

Для закордонних мандрівок більше не потрібно відкривати пластикові картки у різних валютах.

Найзручніший мобільний застосунок ZEN.COM — вигідний для українців спосіб обмінювати кошти за кордоном. Як зробити це на смартфоні та чи потрібно сплачувати комісію: про це та інші переваги застосунку — далі в статті.

Чому користуватися ZEN.COM вигідно

Суттєві переваги обміну валюти через ZEN.COM:

  • найвигідніший курс;
  • можливість зекономити на комісії, скориставшись вигідним тарифним планом (докладний прайс — на порталі zen.com).

Віртуальну картку, яку сервіс відкриває миттєво, можна додати до Apple Pay або Xiaomi Pay. Також доступний Google Pay чи Garmin Pay. Для офлайн-розрахунків пропонується фізична пластикова карта. Усі операції прив’язані до єдиного рахунку, тож плутанина з картками та пін-кодами неможлива.

Для закордонних мандрівок більше не потрібно відкривати пластикові картки у різних валютах. Тим, хто долучився до використання ZEN.COM, пропонується зручний мультивалютний рахунок, що дає змогу вільно користуватися будь-якою з понад 29 видів валют. Якщо сервіс не підтримує ту, що потрібна саме вам, кошти буде конвертовано в євровалюту, курс — міжбанківський.

Обмінюйте гроші миттєво — операції у ZEN.COM проводяться за секунди. Це унікальний шанс підвищити власні можливості!

Андрій, використовує додаток ZEN.COM:

"Обміну коштів потребую постійно, бо, працюючи в IT, маю відвідувати конференції та зустрічатися з клієнтами по всьому світу. Обмінювати гроші у смартфоні зручно, проте курси, які пропонують банки, зовсім не радують. А ще ж є і комісії! На них часто витрачаю понад 100 € щомісяця — це дуже багато! У липні зареєструвався у ZEN.COM, тепер все роблю швидко та не переплачую".

Ольга Акопян, співробітниця ZEN.COM в Україні, керівниця з бізнес-розвитку:

"Несправедливо, що деякі фінустанови встановлюють підвищені курси обміну та додаткові платежі. Спеціалісти ZEN.COM запропонували інший шлях та розробили тариф Platinum, що взагалі не передбачає сплати комісій та пропонує найвигідніший курс. У решті тарифних планів платежі мізерні (0,2% для плану Gold та 0,5% — для Free-тарифу). Ці невеличкі суми допомагають нам підвищувати якість обслуговування та розвиватися".

Обмін у додатку ZEN.COM: як відбувається

Обмінювати кошти з використанням застосунку легко. Щоб скористатися пропозицією, треба лише встановити ZEN.COM-додаток на гаджет та зареєструватися. Це дає можливість стати власником спеціального рахунку у мультивалюті та вільно користуватися будь-якою з-понад 29 валют.

Курс значно нижчий, ніж в обмінниках чи банках. Також можна вибрати тариф, за яким не потрібно сплачувати комісію за здійснення конвертації.

Як міняти валюту у ZEN.COM

Щоб скористатися можливостями сервісу, потрібно пройти реєстрацію у ZEN.COM, отримати покрокову інструкцію щодо обміну та вибрати тарифікацію, що сподобалась. При цьому варто враховувати:

  • кількість потрібних карток (фізичних та віртуальних);
  • приблизну суму, яку хочете регулярно знімати.

Безкоштовний тариф доступний користувачам без будь-яких умов, інші варіанти можна тестувати впродовж тижня без додаткових витрат. Вибирайте максимально вигідний для себе варіант і не переплачуйте! Більше інформації про можливості сервісу — на сайті zen.com.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів