Проїзд у трамваях і тролейбусах Львова подорожчає

18:00 14 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: nv.ua

У середу, 15 січня зросте вартість проїзду в електротранспорті Львова.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що, відповідно до рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті», з 15 січня вступить в дію відкоригований тариф разової поїздки в трамваях та тролейбусах. Невикористані старі квитки можна буде обміняти з доплатою у відділі зборів «Львівелектротрансу» на вулиці Сахарова (№2) з 15 до 22 січня 2020 року.

Квиток, придбаний у кіоску чи через електронні додатки («QR»-коди «Приват 24», «SMS»-квитки, «Bluetooth»-квитки, термінали самообслуговування «EasyPay»), коштуватиме з 15 січня шість гривень (для пільговиків – три гривні). У водія квиток можна буде придбати за сім гривень (пільговий – за три гривні 50 копійок).

Ціна квитка для перевезення багажу – сім гривень Вартість 30-денної проїзної картки не змінюється – 160 гривень.

Перелік категорій, що мають право пільгового проїзду, не змінюється. Ті, хто мають право, відповідно до чинного законодавства України, на безкоштовний проїзд, а також пенсіонери за віком, учні шкіл та особи з інвалідністю 3-ї групи, продовжуватимуть їздити безкоштовно у трамваях і тролейбусах Львова.

15 січня зміниться також розмір штрафу за безквитковий проїзд. Він становитиме 120 гривень.

Як інформував «ЩЛ», у Львові вже впродовж десятиріччя працює традиційна схема підвищення вартості проїзду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів