Проїзд у львівських трамваях і тролейбусах подорожчає 15 січня

16:48 10 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив у п’ятницю, 10 січня, рішення «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті».

Про це повідомили в п’ятницю, 10 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що відкоригований тариф вступить в дію зі середи, 15 січня, – з дня публікації прийнятого рішення виконавчого комітету в друкованому ЗМІ. Відповідно до рішення виконавчого комітету, якщо квиток придбаний у кіоску чи через електронні додатки, то його вартість становитиме шість гривень, а квиток, придбаний у водія, коштуватиме сім гривень.

Вартість разового квитка на проїзд у водія у міському електричному транспорті для студентів встановлено у розмірі 3,5 гривень, а вартість разового квитка на проїзд у міському електричному транспорті для студентів – у розмірі три гривні, якщо квиток придбаний у кіосках або у ЛКП «Львівелектротранс» на вулиці Академіка А. Сахарова, 2, у вагоні через «QR»-коди «Приват 24», «SMS»-квитки, «Bluetooth»-квитки, термінали самообслуговування»IBOX» та «EasyPay».

Натомість вартість місячної проїзної картки не змінюється –160 гривень.  Залишається незмінним право на безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, відповідно до чинного законодавства України, а також пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ї групи.

Як інформував «ЩЛ», у Львові вже впродовж десятиріччя працює традиційна схема підвищення вартості проїзду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів