Правила якісної заміни сантехніки у ванній кімнаті

13:04 27 червня 2022 р.

Фото до новини

Зараз більшість ремонтних робіт у ванній кімнаті виконують з приховуванням інженерних конструкцій.

Найчастіше заміна труб потрібна у разі встановлення нової сантехніки. Це пов'язано з тим, що під час ремонтних робіт власник житла хоче покращити свою квартиру, купуючи не тільки нові оздоблювальні матеріали, а й змінюючи інженерні конструкції. На ринку представлено безліч сантехнічного обладнання, в широкому асортименті якого досить просто розгубитися.

Де знайти досвідченого спеціаліста-сантехніка?

Обираючи сантехніку, варто орієнтуватись на площу приміщення. Це потрібно, щоб правильно розрахувати кількість труб, стиків, фітингів для з'єднання відрізків. Щоб підрахувати кількість матеріалів, знадобляться послуги сантехніка Львів, що пропонує сайт Кабанчик. На ньому зібрана значна кількість оголошень спеціалістів, що допоможуть з заміною сантехніки.

Зараз більшість ремонтних робіт у ванній кімнаті виконують з приховуванням інженерних конструкцій. Простіше кажучи, вентиляційні канали закриваються натяжною стелею, а труби вбудовуються у стіну. Тому необхідно приділити дуже багато уваги надійності конструкції, її високій якості. У разі виникнення протікання, доведеться зривати досить дорогий оздоблювальний матеріал. Після придбання нових труб, приступають до вибору сантехніки. Йдеться про раковину, ванну та унітаз. Такі вироби мають бути доступні за ціною, мати сучасний дизайн, забезпечувати тривалий період роботи.

Особливості виконання ремонтних робіт у ванній кімнаті

Зараз є нестандартні, досить сучасні рішення, які дозволяють обрати доволі нетривіальну сантехніку.

Тонкощі вибору сантехніки для ванних кімнат:

  • Попри популярність пластику та акрилу, у продажу, як і раніше, можна знайти величезну кількість ван з чавуну, сталі.
  • Однак, на відміну від старих чавунних виробів, сучасні ванни виглядають досить стильно. Це можливо завдяки застосуванню нових технологій, створенню ванн під старовину.
  • Якщо ви віддаєте перевагу досить стандартним рішенням, можете сміливо придбати ванну з акрилу. Вони відмінно чистяться і відрізняються відсутністю слизької поверхні, що знижує ймовірність травм.
  • Однак навіть при виборі високоякісних матеріалів, для тривалої служби конструкції необхідна правильна установка з дотриманням технології. Важливе значення під час ремонту у ванній має досвід, кваліфікація сантехніка, що здійснюватиме монтажні роботи.

Обов'язково обирайте компанії або працівників, які мають великий досвід роботи. Вони можуть запропонувати власне портфоліо і мають всі необхідні інструменти, прилади для швидкого виконання робіт. При роботі з пластиковими трубами застосовують спеціальні пристрої, які швидко ріжуть і плавлять довгі відрізки труб. Це скорочує час здійснення робіт, підвищуючи їхню якість. Ніколи не заощаджуйте на сполучних елементах, заглушках та фітингах. Намагайтеся придбати дорогі вентилі, крани, тому що від їх роботи може залежати довговічність ремонту. За статистикою найчастіше протікання спостерігаються саме в області кранів, їх поганої якості, внаслідок швидкої корозії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів