Перший заступник голови Львівської ОДА анонсував модернізацію шахт

13:25 23 січня 2017 р.

Ростислав Замлинський запевнив у Червонограді: «Водночас, вкрай важливим залишатиметься питання безпечної роботи гірників».

У департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Львівської ОДА повідомили сьогодні, 23 січня, що в п’ятницю, 20 січня в Червонограді відбулося засідання ради голів регіонального об'єднання Незалежної профспілки гірників України, на якому йшлося про реорганізацію вугільної промисловості, модернізацію шахт, підвищення окладів шахтарям.  Зокрема, участь у ньому взяв перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, який запевнив, звертаючись до шахтарів: «Наше спільне завдання у 2017 році – модернізація шахт, забезпечення відкриття нових лав, збільшення вуглевидобутку та покращення якості продукції. Водночас вкрай важливим залишатиметься питання безпечної роботи гірників».

Крім того, перший заступник голови ОДА підкреслив, що збереження робочих місць, модернізація шахт та ефективна робота ДП «Львіввугілля» – пріоритети ЛОДА. Про це повідомили сьогодні, 23 січня, в прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів