Перевізник відмовився обслуговувати у Львові автобусний маршрут №50

18:20 14 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

ТзОВ «Успіх БМ» відмовилося обслуговував маршрут №50 у Львові.

Про це повідомили у вівторок, 14 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Минулого року відбувся конкурс з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування. На обслуговування маршруту №50 не подався жоден перевізник, тому, за тимчасовим договором, його обслуговував перевізник ТзОВ «Успіх БМ». 12 травня закінчився термін дії договору і перевізник відмовився далі продовжувати обслуговувати цей маршрут.
Заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко пояснив «Перевізник відмовився далі продовжувати обслуговувати цей маршрут, оскільки продовжений маршрут №47а дублює №50».

«Управління транспорту Львівської міської ради оголосило конкурс з визначення автомобільних перевізників на 14 міських автобусних маршрутах загального користування. Мова йде про 12 маршрутів, на які не подався минулого року на конкурс жоден перевізник (серед них – маршрут №50), і два нові маршрути. Документи на участь у конкурсі приймають до 3 червня, а проведення конкурсу заплановано 20 червня», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів