Pango запускає акцію «Традиції Сходу»: Виграй грошовий куш!

16:00 20 червня 2024 р.

Фото до новини

Це унікальна можливість не лише отримати фінансову підтримку, але й стати одним із щасливчиків, які виграють грошовий приз.

Мікрофінансова організація Pango оголошує акцію "Традиції Сходу", яка триватиме з 17 по 30 червня. Це унікальна можливість не лише отримати фінансову підтримку, але й стати одним із щасливчиків, які виграють грошовий приз.

Як стати учасником?

Все просто! Бери кредит онлайн від Pango в період з 17 по 30 червня, і ти автоматично стаєш учасником розіграшу. Усі, хто оформить кредит на сервісі кредитування Панго у цей період, гарантовано беруть участь в акції.

Що можна виграти?

Серед усіх учасників акції будуть визначені чотири переможці, кожен з яких отримає по 5 000 гривень! Переможців визначать випадково за допомогою сервісу random.org. Дізнайся про всі акції Pango, щоб не пропустити жодної вигідної пропозиції!

Як взяти кредит на карту від Pango?

Для оформлення мікропозики на сервісі Pango необхідно мати паспорт, ІПН та банківську картку. Послуги кредитування від Панго доступні цілодобово для громадян України віком від 18 років до 65 років. Позики видаються на картку на будь-які цілі! Процес взяття онлайн-кредиту простий та швидкий! Для оформлення позики потрібно ввести свій номер телефону на сайті, підв'язати картку для зарахування коштів, пройти верифікацію та підписати кредитний договір і все: гроші на картці!

Не втрачай свій шанс виграти гроші! Оформлюй кредит онлайн від Pango з 17 по 30 червня, бери участь у розіграші та дозволь східним традиціям принести тобі удачу. Чотири щасливчики вже зовсім скоро отримають свої виграші. Можливо, один з них - це ти!

Приєднуйся до акції "Традиції Сходу" від Pango і нехай удача завжди буде на твоєму боці!

Ліцензія НБУ: №21/198-pK від 28.01.2022               

Ідентифікаційний код юридичної особи: 44620708

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів