Економіка (cтор. 898)

Фото для новини

17:44 1 квітня 2014 р.

Нідерландська компанія «Галіція Грінері БВ» інвестує майже 11 млн євро у Львівщину

Нідерландська компанія «Галіція Грінері БВ» готова інвестувати 10,750 млн євро для запуску нового сільськогосподарського проекту у Буському районі, - про це йшлося сьогодні, 1 квітня, під час робочої зустрічі голови Львівської ОДА Ірини Сех з головним виконавчим директором компанії Пітером де Фрейдом, а також менеджером Фонду нових ринків голландського банку FMO Стівеном Дюжверменом, інформує прес-служба ЛОДА,

Економіка

Фото для новини

17:02 1 квітня 2014 р.

У Львові відновили роботу літні майданчики

Від сьогодні у Львові відновлюють свою діяльність відкриті літні майданчики. Як повідомили в департаменті містобудування, за минулий рік серед них є 266 досі діючих, інформує прес-служба ЛМР.

Економіка

Фото для новини

15:39 1 квітня 2014 р.

Ціна проїзду в трамваях та тролейбусах буде 2 грн, – в.о.директора Львівелектротрансу

Тарифи на проїзд у міському електротранспорті не покривають усіх витрат підприємства для забезпечення послуг. Відтак, розглядається питання про коригування ціни за проїзд у трамваях та тролейбусах, інформує прес-служба ЛМР.

Економіка

Фото для новини

15:34 1 квітня 2014 р.

Садовий – за підняття тарифів на пасажирські перевезення

Міський голова Львова переконаний, що питання підняття ціни на проїзд у міському транспорті має пройти громадські обговорення. Лише коли буде узгоджена позиція громади міста і чіткий економічний розрахунок, можливе коригування тарифу на перевезення, інформує прес-служба ЛМР.

Економіка

Фото для новини

16:34 31 березня 2014 р.

Прибуток у низькій крапціі або як банки дбають про пенсіонерів

Фінансова система України перебуває в «граничному» стані: з одного боку є потенціал для зростання, з іншого – фактори, які його уповільнюють. Така ситуація, як стверджують експерти, є привабливою для потенційних вкладників. Оскільки банкам потрібні гроші, вони формують вигідні пропозиції для клієнтів. Хто встиг скористатися ними, той і виграв.

Економіка

Фото для новини

09:14 28 березня 2014 р.

Тариф на пасажирські перевезення у Львові планують збільшити на 1 грн (оновлено)

27 березня відбулось громадське слухання проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті», інформує прес-служба ЛМР.

Економіка