Економіка (cтор. 864)

Фото для новини

12:46 26 грудня 2014 р.

Цього року на Львівщині введено в експлуатацію рекордну кількість житла

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за останні 11 місяців на Львівщині введено в експлуатацію 748,312 тисячі квадратних метрів загальної житлової площі, що складає 142,7% до відповідного періоду минулого року.

Економіка

Фото для новини

00:12 25 грудня 2014 р.

В Україні пенсіонерів уже більше за легальних працівників на 500 тисяч осіб, – міністр (відео)

Міністр соціальної політики Павло Розенко заявив у середу: «Кількість зареєстрованих пенсіонерів у Пенсійному фонді перевищила кількість осіб, які легально платять сьогодні страхові внески. Приблизно 13,5 млн. пенсіонерів і близько 13 млн. людей, які легально працюють і сплачують внески до Пенсійного фонду».

Економіка

Фото для новини

17:20 24 грудня 2014 р.

Львівська міськрада оголосила конкурси на нерухоме майно міста

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління комунальної власності ЛМР оголошує некомерційний і комерційний конкурси для передання в оренду нежитлових приміщень.

Економіка

Фото для новини

17:11 24 грудня 2014 р.

Полтва може обігріти весь центр Львова, - експерт

Про це кандидат географічних наук, експерт з відновлюваних джерел енергії Мирон Колодко заявив в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Застосування теплових помп на Львівщині. Перші результати запровадження найбільш ефективних альтернативних джерел енергії».

Економіка

Фото для новини

13:56 24 грудня 2014 р.

У Міжнародному аеропорту «Львів» приземлився перший рейс авіакомпанії «Віз Ейр Україна» з Неаполя

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регулярні прямі рейси «Віз Ейр Україна» до Неаполя відбуватимуться щовівторка й щосуботи о 12.10 за київським часом, рейс у зворотному напрямку – в ті ж дні о 09.20 за місцевим часом.

Економіка

Фото для новини

12:44 24 грудня 2014 р.

Сьогодні в сесійній залі Львівської міськради відбудеться семінар із питань енергозбереження

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, о 17.00 в приміщенні великої сесійної зали ЛМР розпочнеться семінар, присвячений питанню ефективних систем вентиляції.

Економіка

Фото для новини

07:36 24 грудня 2014 р.

Львів ремонтуватиме дороги у Сихові у 2015 році

Учора міський голова Львова Андрій Садовий на зустрічі з громадою міста на стадіоні"Арена Львів" розповів про ремонт дорожньої інфраструктури у цьому році та назвав вулиці, які планують відремонтувати у 2015 році.

Економіка

Фото для новини

17:35 23 грудня 2014 р.

Львівська міськрада пропонує орендувати у неї ще чотири об’єкти нерухомого майна

Як розповіли у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна у Франківському, Шевченківському та Сихівському районах м. Львова.

Економіка

Фото для новини

11:32 23 грудня 2014 р.

«Львівгаз» проведе перерахунок вартості природного газу для споживачів

Як повідомила у вівторок у вівторок «Щоденному Львову» менеджер зі зв’язків із громадськістю ПАТ «Львівгаз» Оксана Горак, це публічне акціонерне товариство здійснить перерахунок вартості природного газу для споживачів, які мають встановлений лічильник і використовують газ для опалення.

Економіка

Фото для новини

10:52 23 грудня 2014 р.

У Львові оголошено конкурс претендентів перевозити пасажирів автобусним маршрутом №47А

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР оголошує конкурс з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування №47А.

Економіка