Економіка (cтор. 861)

Фото для новини

10:56 4 лютого 2015 р.

Заборгованість львів’ян за житлово-комунальні послуги складала станом на 1 січня 44,8 млн. грн, – ЛМР

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, борг мешканців міста за квартплату станом на початок року становив 7 млн. грн, за водопостачання – 3,5 млн. грн, і за теплопостачання – 34,3 млн. грн.

Економіка

Фото для новини

15:27 3 лютого 2015 р.

Міськрада Львова надала земельну ділянку для багатоповерхового житлового будинку учасників АТО

Львівською міською радою прийнята ухвала від 25.12.2014 року №4251, якою ЛКП «Рембуд» надано дозвіл на виготовлення проекту відведення для передачі у постійне користування земельної ділянки на вул Під Голоском, орієнтовною площею 6 тис 400 м кв., для будівництва багатоповерхового житлового будинку, для забезпечення житлом учасників АТО.

Економіка

Фото для новини

15:19 3 лютого 2015 р.

У Львові 14 сімей загиблих учасників АТО потребують житла

Станом на сьогодні на квартирному обліку у Львівській міській раді та у списку учасників АТО перебуває 202 учасники АТО та 14 сімей загиблих учасників АТО – мешканців м. Львова. На чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконкомі ( на фото) виноситься 85 звернень учасників АТО та 3 звернення сімей загиблих учасників АТО про зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді.

Економіка

Фото для новини

14:28 2 лютого 2015 р.

«Львівсвітло» очолив Олександр Лазуткін

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 2 лютого, персоналу ЛКП «Львівсвітло» представили нового директора, з яким укладено річний контракт.

Економіка

Фото для новини

14:14 2 лютого 2015 р.

Працівники «Львівелектротрансу» вимагали на площі Ринок від міськради зарплату (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 2 лютого, працівники ЛКП «Львівелектротранс» прийшли до Львівської міської ради щодо ситуації, яка склалась з виплатою зарплати на підприємстві.

Економіка

Фото для новини

11:53 30 січня 2015 р.

В Україні запрацював портал «104.ua», – «Львівгаз»

Як повідомила в п’ятницю «Щоденному Львову» менеджер із зв’язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз» Оксана Горак, на порталі «104.ua» можна дізнатися про ціни та тарифи на блакитне паливо, порахувати в онлайн режимі вартість опалення своєї оселі, сплатити за газ, зв’язатися з газовою службою.

Економіка

Фото для новини

18:35 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради ухвалили перенести ринок «Сихівська народна торгівля»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, під час пленарного засідання сесії ЛМР депутати прийняли ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га на перехресті проспекті Червоної Калини – С крипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з проспекті Червоної Калини, 109.

Економіка

Фото для новини

18:00 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради ухвалили рішення оподатковувати квартири площею понад 80 кв. м

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 29 січня, під час пленарного засідання сесії ЛМР було внесено зміни до ухвали «Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Економіка

Фото для новини

16:11 29 січня 2015 р.

Краматорськ вперше за 5 років сформував бездефіцитний бюджет, – заступник мера

Децентралізація влади у Львівській чи Івано-Франківській області – це зовсім інше, ніж децентралізація в Донецькій області. Тим більше, це зовсім інше у розумінні тих, хто живе за лінією розмежування.

Економіка

Фото для новини

15:50 29 січня 2015 р.

Державна влада забрала собі «вигідні» податки, а «невигідні» віддала на місця

У процесі децентралізації державна влада дуже цікаво поділила надходження: ті податки і збори, які завжди виконувалися і перевиконувалися, забрала собі, а ті, які ризиковані чи й взагалі можуть не надійти, - передала на місцевий рівень.

Економіка

Фото для новини

13:05 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради вилучили з порядку денного пленарного засідання сесії ЛМР 10 питань

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання сесії ЛМР вилучили з ініціативи депутатського корпусу питання, на які були накладені вето Андрія Садового й котрі мали розглядатись повторно.

Економіка

Фото для новини

12:18 29 січня 2015 р.

На Львівському летовищі відмовляються надавати інформацію про скасовані чи перенесені рейси

Генеральний директор міжнародного аеропорту «Львів» Ростислав Веселов вважає, що інформація про скасовані чи перенесені рейси «не відноситься до публічної».

Економіка

Фото для новини

17:48 28 січня 2015 р.

Львівщина отримала з державного бюджету ще один транш медичної та освітньої субвенцій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 28 січня, Львівська область з державного бюджету отримала другий транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів загалом у сумі 319,4 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

13:30 28 січня 2015 р.

У Львівській облраді запевняють, що не віддавали брату Медведчука 28 гектарів гірничого відводу

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі обласної ради, «інформація, поширена деякими мас-медіа про те, що «Львівська обласна рада віддала братові Медведчука та співвласникові бази відпочинку Януковича 28 гектарів гірничого відводу», не відповідає дійсності».

Економіка

Фото для новини

11:22 28 січня 2015 р.

Голова ЛОДА погодив умови концесійного конкурсу на будівництво дороги Львів-Краковець

Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка погодив Проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про погодження умов концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги Львів-Краковець».

Економіка