Економіка (cтор. 860)

Фото для новини

11:25 17 лютого 2015 р.

Жителі Львівщини заборгували за природний газ більше 190 млн. грн

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ПАТ «Львівгаз», «з початком опалювального сезону заборгованість за спожитий газ серед населення Львівської області зросла в 2,5 рази і станом на 1 лютого 2015 року сягає більше 190 млн. грн».

Економіка

Фото для новини

18:40 16 лютого 2015 р.

Завтра депутати вноситимуть зміни до показників обласного бюджету Львівщини на 2015 рік

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, завтра, 17 лютого, відбудеться друге пленарне засідання її ХХХІІІ сесії, на якому депутати вноситимуть зміни до показників бюджету на 2015 рік, завтра, 17 лютого, відбудеться друге пленарне засідання її ХХХІІІ сесії, на якому депутати вноситимуть зміни до показників бюджету на 2015 рік.

Економіка

Фото для новини

10:32 16 лютого 2015 р.

У Львові ще не визначилися зі впроваджувачем електронного квитка на транспорті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, робоча група з питань впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті закінчила конкурс на вибір оптимальної моделі впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті нашого міста.

Економіка

Фото для новини

13:23 12 лютого 2015 р.

На позачерговому засіданні сесії ЛМР розглядають зміни до розподілу видатків бюджету Львова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих».

Економіка

Фото для новини

14:58 11 лютого 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації анонсував монетизацію пільг у транспортній сфері (відео)

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив у середу: «Ще б одну річ, яку я хотів в умовах децентралізації, як експеримент, провести на території Львівщини, і про це говорили з міністром соціальної політики – це монетизація пільг у транспортній сфері».

Економіка

Фото для новини

10:58 11 лютого 2015 р.

У Львові відкриють центр оформлення болгарських віз жителям трьох областей

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в середу «Щоденному Львову»: «На базі Почесного консульства Республіки Болгарія у Львові невдовзі планують відкрити Консульський офіс. Установа спростить видачу болгарських віз жителям Львівської, Закарпатської і Тернопільської областей».

Економіка

Фото для новини

10:32 11 лютого 2015 р.

Торік підприємства Львова реалізували на 16% більше продукції, аніж у 2013-му

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у 2014 році промислові підприємства нашого міста реалізували промислової продукції на 14,6 млрд. грн, що на 2,1 млрд. грн (або 16%) більше, аніж у попередньому, 2013-му.

Економіка

Фото для новини

17:50 6 лютого 2015 р.

Львівська міськрада продала на аукціоні за 4,185 млн. грн дві будівлі на вулиці Олени Степанівни

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 6 лютого, місто продало на аукціоні дві нежитлові будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31».

Економіка

Фото для новини

17:00 6 лютого 2015 р.

Мінеконорозвитку: «У найближчі дні я б очікував стабілізації і зміцнення гривні» (відео)

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус повідомив у п’ятницю: «разі отримання траншу МВФ ситуація швидко нормалізується. Єдиний курс означає, що гроші експортерів, які вони тримають за кордоном, теж будуть повертатися. Тому в найближчі дні я б очікував стабілізації і зміцнення гривні».

Економіка

Фото для новини

10:20 5 лютого 2015 р.

На Львівщині – найнижчі в країні ціни на овочі й птицю, а найвищі – на олію та молочні продукти

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за середніми роздрібними цінами на хліб житній, житньо-пшеничний область займає шосте місце серед регіонів країни.

Економіка