Економіка (cтор. 854)

Фото для новини

21:41 17 березня 2015 р.

ЛКП «Львівавтодор» планує збудувати трамвайну колію на Сихів до листопада цього року

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж весни та літа на проспекті Червоної Калини на проспекті Червоної Калини влаштовуватимуть трамвайні плити та рейки й триватиме будівництво диспетчерського пульту на розворотному кільці на вулиці Вернадського.

Економіка

Фото для новини

10:34 17 березня 2015 р.

Міський голова Львова заветував ухвалу депутатів ЛМР про продовження терміну діяльності МАФів

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий скористався правом вето щодо ухвали про продовження терміну ведення підприємницької діяльності у МАФах на території міста.

Економіка

Фото для новини

20:53 16 березня 2015 р.

Комбінат Коломойського на Львівщині хочуть змусити працювати

Уже в найближчий період необхідно відновити виробничий процес на Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті та зберегти цілісний майновий комплекс підприємства. Про це йшлося під час робочої поїздки голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки до Жидачівського району, в межах якої керівник області ознайомився з ситуацією на підприємстві.

Економіка

Фото для новини

15:38 16 березня 2015 р.

На Львівщині контролюватимуть використання енергоресурсів у кожній бюджетній установі, – ЛОДА

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у нашій області запроваджується моніторинг у кожній бюджетній установі щодо використання енергоресурсів.

Економіка

Фото для новини

11:28 16 березня 2015 р.

Львівська міськрада передає в оренду ще три об’єкти нерухомого майна

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління комунальної власності департаменту економічної політики ЛМР повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна на вулицях Тютюнників, Костя Левицького й Китайській.

Економіка

Фото для новини

17:28 13 березня 2015 р.

Департамент соцзахисту львівської ОДА формує перелік підприємств для компенсації за мобілізованих

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент соціального захисту населення ЛОДА розробляє проект паспорта бюджетної програми «Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період» на 2015 рік.

Економіка