Економіка (cтор. 852)

Фото для новини

13:05 31 березня 2015 р.

Плани бюджету Львова виконано на 115,2%, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, станом на сьогодні місцеві бюджети області виконані за доходами в середньому на 105,3% до планових завдань першого кварталу.

Економіка

Фото для новини

19:15 28 березня 2015 р.

Шахтарі Львівщини відновили видобуток вугілля

Як запевнили в суботу «Щоденний Львів» у прес-службі облдержадміністрації, «влада виконала взяті на себе зобов’язання та забезпечила виплату 100% заробітної плати за січень та частину авансу за лютий».

Економіка

Фото для новини

17:30 27 березня 2015 р.

Місцевим бюджетам Львівщини перераховано 4,3 млн. гривень субвенцій з державного бюджету

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, зокрема, на надання пільг і компенсацій за пільговий проїзд нашій області перераховано 2,8 млн. грн, а на надання пільг і субсидій населенню за спожиті енергоносії і комунальні послуги – 1,5 млн. грн.

Економіка

Фото для новини

16:45 27 березня 2015 р.

З обласного бюджету Львівщини скеровано на виплату заробітної плати 58,6 млн. грн, – ЛОДА

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, зокрема, на виплату зарплати працівникам обласних бюджетних установ та стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації у березні скеровано 41,9 млн. грн.

Економіка

Фото для новини

15:28 27 березня 2015 р.

Робоча група запропонувала Львівській міськраді «корегування тарифу на перевезення» пасажирів

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні відбулося друге засідання «робочої групи для опрацювання і вирішення комплексу проблемних питань пасажирських перевезень».

Економіка

Фото для новини

13:39 27 березня 2015 р.

На Львівщині на 20% знизився продаж бензину

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у лютому в нашій області на 20% менше продали бензин, аніж у цьому ж місяці торік.

Економіка

Фото для новини

11:54 27 березня 2015 р.

Шахтарі Львівщини вирішили не перекривати сьогодні доріг, – ЛОДА

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся в Червонограді зі шахтарями, котрі зібралися на головній площі міста.

Економіка

Фото для новини

09:05 27 березня 2015 р.

До кінця цього тижня шахтарям «Львіввугілля» обіцяли виплатити ще 63 мільйони гривень

Як передали «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка повідомив за результатами зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, що до кінця цього тижня шахтарям, які працюють на шахтах ДП «Львіввугілля», повинні виплатити ще 63 мільйони гривень заборгованості з заробітної плати.

Економіка

Фото для новини

17:15 26 березня 2015 р.

Вода подорожчає в Україні 1 травня

Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕПУ), через зростання вартості електроенергії та валютних кредитів низку водоканалів з 1 травня 2015 підвищує тарифи на воду для населення.

Економіка

Фото для новини

15:37 26 березня 2015 р.

На Львівщині торгуватимуть на ярмарках напередодні Великодня за цінами виробників, – ЛОДА

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський запропонував торговим мережам області організувати передсвяткові акційні знижки на продукти для випікання паски, а також на м'ясні та ковбасні вироби, борошно, цукор, яйця.

Економіка

Фото для новини

10:35 26 березня 2015 р.

Шахтарям Львівщини перерахували 35 мільйонів гривень на виплату зарплати, – ЛОДА

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за словами голови ЛОДА Олега Синютки, шахтарі отримають на погашення поточної заборгованості 35 мільйонів гривень.

Економіка

Фото для новини

15:38 25 березня 2015 р.

З обласного бюджету Львівщини скерували 10 млн. грн на реалізацію мікропроектів місцевого розвитку

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службах облради та ЛОДА, «Конкурсна рада з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку затвердила розподіл 10 млн грн, які передбачені цього року в обласному бюджеті Львівщини на співфінансування мікропроектів, підтриманих місцевими громадами».

Економіка