Об’їзну дорогу Самбора розпочнуть ремонтувати наступного тижня

14:33 24 березня 2021 р.

Фото до новини

Вулицю Промислову в Самборі, протяжністю понад 4 кілометри, розпочнуть ремонтувати з наступного понеділка.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

На сьогодні департамент дорожнього господарства скерував в ДАБІ документи для отримання дозволу на виконання робіт. Як зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, очікувана вартість ремонту становила 53 млн гривень.

«Участь у тендерних процедурах брали ТОВ «Онур» та «Шляховик-Т». Остання підрядна організація виграла торги і ремонтуватиме дорогу за 43 млн гривень. Міський бюджет неспроможний оплатити ремонтні роботи, тому залучили кошти з державного дорожнього фонду. Протяжність дороги – понад 4 кілометри. Дорожники розпушать старе покриття, облаштують шар щебенево-піщаної суміші та асфальтобетонне покриття. Відкрити відремонтовану вулицю плануємо до кінця червня», – зазначив заступник голови.

Також він наголосив, що дорогу не ремонтували десятки років, але вона є дуже важлива для Самбора, бо суттєво розвантажить рух транспорту в місті.

«Щодня містом курсує сотні автомобілів у тому числі вантажних, а це створює значні затори і місто зупиняється. Окрім того, екологічна ситуація покращиться. Водії зможуть напряму, вулицею Промисловою, об’їжджати Самбір, рухаючись в сторону Турки, Мостиськ, Старого Самбора. Ця дорога фактично є продовженням напрямку Львів – Ужгород», – підкреслив Юрій Бучко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів