Нову книжкову фабрику збудують на Львівщині

20:14 20 липня 2024 р.

Фото до новини

Вона стане продовженням поліграфічного підприємства – друкарні "ТакиБук".

Про це інформує Дрогобицька міська рада, пише DailyLviv.com.

У вересні 2022 року у Дрогобичі запрацювало нове поліграфічне підприємство – друкарня "ТакиБук", яка входить до видавничої групи, що об’єднує вісім видавництв.

Тут працює два десятки спеціалістів та щотижня виходить друком близько 3 тисяч екземплярів книг, журналів та іншої поліграфічної продукції.

"Ми не можемо назвати себе релокованим бізнесом, адже ми не закривали наші офіси в Херсоні, Одесі та інших містах. Ми просто відкрили нове виробництво і обрали для цього саме Дрогобицьку громаду, де плануємо розвиватись надалі", – розповів керівник друкарні "ТакиБук" Роман Буртний.

Сьогодні фірма орендує приміщення в Лішні. У видавництві працюють офісні спеціалісти, менеджери, дизайнери та перекладачі, які роблять переклади книг – навіть з китайської. На підприємстві змогли працевлаштуватись більше десятка місцевих спеціалістів.

Плани у компанії – збудувати та запустити ще потужніше виробництво – “Дрогобицьку книжкову фабрику”. Для цього компанія придбала земельну ділянку на в’їзді в місто, на вулиці Стрийській, та зареєструвала майбутню фабрику. 

Дрогобицьку книжкову фабрику планують звести вже в наступному році. Тут також планують облаштувати музей, де зберуть унікальні екземпляри друкованої продукції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів