Німецька компанія прагне інвестувати у Львівщину, – ЛОДА

13:05 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський зустрівся із представниками німецької компанії у сфері виробництва автомобіліних комплектуючих, аби обговорити можливі напрями співпраці.

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «В межах зустрічі очільник області ознайомив гостей із інвестиційним кліматом регіону та наголосив на динамічному розвитку економіки Львівщини».

Маркіян Мальський зазначив: «Львівщина має уже чимало успішно реалізованих інвестиційних проектів, тож співпраця із іноземними партнерами для нас - один із пріоритетів. Ми відкриті для нових бізнес-кейсів, адже створення нових робочих місць дозволяє мешканцям області мати роботу та гідну оплату на Батьківщині».

«Під час розмови речник правління компанії розповів про діяльність підприємства, його півстолітню історію та плани керівництва щодо розширення географії виробництва», – поінформували також в облдержадміністрації.

Представник компанії наголосив: «Кілька років тому ми відкрили виробництво у Румунії, Філіппінах та Індонезії. Компанія розвивається динамічно, тож постала необхідність відкриття ще одної точки виробничих потужностей. Львівщина логістично розташована дуже зручно. Окрім того, ми поінформовані про високий рівень професіоналізму місцевих кадрів. Сподіваємось із наступного року запустити повноцінне виробництво».

«Сторони обмінялися думками щодо найкращої локації для зведення заводу та обговорили нюанси митного законодавства України», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів