Названо 10 найбагатших і найбідніших громад Львівщини

09:12 16 червня 2021 р.

Фото до новини

У департаменті фінансів Львівської ОДА підготували рейтинг територіальних громад Львівщини за показниками доходів бюджету за підсумками п’яти місяців цього року.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Лідерами стали Підберізцівська, Славська та Івано-Франківська громади.

До десятки лідерів станом на 1 червня також увійшли Пустомитівська, Сокільницька, Мурованська, Зимноводівська, Заболотцівська, Новояворівська і Радехівська ТГ.

У розрізі показників лідирують наступні ТГ:

    за рівнем виконання п’ятимісячного і річного планів та динамікою надходжень до загального фонду порівняно з минулим роком – Підберізцівська;
    за рівнем виконання річного плану за доходами спецфонду (доходи з конкретним цільовим призначенням за видатками) – Комарнівська;
    за індексом податкоспроможності (надходження на одного мешканця громади до аналогічного показника по області) – Славська;
    за часткою доходів загального фонду без трансфертів у доходах з трансфертами (дотації та субвенції) з держбюджету – Сокільницька.

Останні позиції в рейтингу у Добросинсько-Магерівська, Ралівська, Поморянська, Стрілківська, Козівська, Журавненська, Белзька, Великомостівська, Рудківська і Мостиська громади.

За травень найбільшого прогресу в рейтингу досягли Щирецька (на 13 позицій), Червоноградська і Новояричівська (на 8 позицій) територіальні громади. Найбільший регрес мав місце у Городоцької, Стрийської та Гніздичівської ТГ – на 14, 13 та 11 позицій відповідно.

Рейтинг громад за показниками - за посиланням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів