Навіщо на Львівщині перевіряють автобусні маршрути

16:28 22 серпня 2024 р.

Фото до новини

Серед найчастіших порушень — неналежний технічний стан автобусів і відсутність у водіїв дозвільних документів для здійснення перевезення пасажирів.

У межах акції «Автобус - 2024» до 30 серпня в області працюють спільні мобільної групи у складі працівників Укртрансбезпеки, Патрульної поліції та Львівської обласної військової адміністрації. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com.

За перший тиждень комплексу профілактичних заходів перевірили приблизно 50 автобусів. Серед найчастіших порушень — неналежний технічний стан автобусів та відсутність у водіїв дозвільних документів для здійснення перевезення пасажирів.

«Перш за все, спільні мобільні групи проводять перевірки у тих місцях, де були скоєні дорожньо-транспортні пригоди та зафіксована найбільша кількість порушень вимог законодавства про автомобільний транспорт», – повідомляє заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Такі рейдової перевірки в області проводитимуть систематично. Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів