«Найкращий двірник Львова-2024» і п'яти районів. Визначено переможців (відео)

12:39 3 квітня 2024 р.

Фото до новини

Переможців визначили голосуванням.


Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні маємо нагоду подякувати тим людям, які своєю щоденною працею роблять наше місто кращим, які насправді є обличчям нашого міста, які допомагають нашому місту і кожному з нас робити свою роботу. За них проголосувало багато людей і маємо можливість усі разом їм подякувати», - наголосив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

«Найкращий двірник Львова-2024», а також найкращі двірники у кожному районі отримали цінні подарунки. Окрім подяки від громади міста за свою нелегку працю, переможець конкурсу отримав тур Європою на двох та грошову премію у розмірі 10 тис. грн.

Водночас найкращих двірників інших п’яти районів Львова, яких своїм голосуванням обрали мешканці, нагородили подякою від громади міста, туристичним вікендом на двох у Закарпаття та такою ж грошовою премією.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Переможниця конкурсу «Найкращий двірник Львова-2024» Ганна Чаус отримала 250 голосів підтримки. Пані Ганні 66 років. Освіту здобувала у Львові, відтак 28 років пропрацювала інженером у проєктному інституті. У ТзОВ «Галбуджитлосервіс» працює з 2020 року — підтримує чистоту та порядок у будинку №9 на вул. Жасминовій. Мешканці кажуть, свою роботу Ганна Чаус виконує сумлінно та старанно.

«Я дуже люблю свою роботу. Люблю садити гарні клумби, благоустрій наводити, прибирати у будинку. Насправді я із задоволенням працюю. Мешканці це бачать і завжди дуже дякують за роботу, хоча на перемогу я не очікувала», - зауважує пані Ганна.

За результатами конкурсу також визначено найкращих двірників у кожному районі міста. Найбільшу підтримку під час голосування отримали:

Сихівський район – Марія Орищин (ОСББ МЖК "Поступ", вул. Драгана, 4) - 205 голосів.

Марія Орищин з 2006 року вже 18 років працює двірником в ОСББ МЖК «Поступ». Прибирає будинок і прибудинкову територію за адресою: вул. Драгана, 4 у м. Львові. Пані Марія живе за містом в с. Великі Глібовичі Львівського району Львівської області. Щодня прокидається о 5-й годині ранку, щоб електричкою приїхати на роботу. Свою роботу любить і щиро радіє, коли мешканці будинку і звичайні перехожі дякують і цінують її працю. Завжди сумлінно та якісно виконує свої обов’язки.

Шевченківський район – Людмила Мельник (ЛКП "Варшавське-407", вул. Соснова, 26) - 187 голосів.

Людмила Мельник з 2019-го, відколи вийшла на пенсію, працює двірником. Є сумлінним та відповідальним працівником. Якісно виконує свою роботу з підтримки чистоти у будинку та на прибудинковій території.

Залізничний район – Марія Лихольот (ОСББ «Повітряна, 92») - 139 голосів.

Марія Лихольот після виходу на пенсію у 2011 році почала працювати двірником в ЛКП «Левандівка». З 2021 року, разом з донькою, яка їй допомагає, працює технічним працівником в ОСББ «Повітряна, 92». Мешканці ОСББ кажуть, що пані Марія неймовірно працьовита, спокійна та ввічлива, до роботи ставиться відповідально, тож вони дуже цінують її працю.

 Франківський район – Любов Леонова (ЛКП "Південне", вул. Наукова, 37) - 95 голосів.

Любов Леонова працює двірником з 2009 року. Хороший працівник, користується повагою серед мешканців і колег, для яких є прикладом. Вже неодноразово була відзначена за хорошу працю.

Галицький район – Стефанія Пашкевич (ЛКП "ШРП Галицького району", площа Ринок) - 36 голосів.

Стефанія Пашкевич працює прибиральником території ЛКП “ШРП Галицького р-ну” з липня 2009 року. Прибирає площу Ринок та прилеглі вулиці. До своєї роботи ставиться відповідально, щиро радіє, коли мешканці Львова дякують і цінують її працю.

Нагадаємо, конкурс «Найкращий двірник Львова-2024» відбувається уже вп’яте. За словами Назара Кушніра, координатора конкурсу, щороку кількість учасників зростає і конкурс набирає щораз більшої популярності серед мешканців. Свідченням цього є також цьогорічні результати. Загалом участь в голосуванні взяло 2277 осіб. Це, фактично, вдвічі більше ніж минулого року.

«Загалом зараз у Львові працює 1289. Є 280 ваканцій. Загалом 80% з них - це жінки. Тож, як на мене, зрозуміло, чому цьогоріч перемогли одні жінки. Приємно, що активність учасників до конкурсу зростає. Адже сам конкурс покликаний вшанувати цю нелегку працю і привернути увагу мешканців до цих працівників, що вони дбають про комфорт нашого побуту, і за це варто дякувати», - наголосив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.  

Читайте також: У Львові 631 двірник отримає премію за понаднормову роботу

Довідка

Найкращим двірником Львова - 2018» став Мирослав Новоставський - двірник ЛКП «Південне» Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Пан Мирослав став героєм багатьох журналістських матеріалів, у тому числі й світових видань.

Переможцем конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2019» став Володимир Катинський – двірник ЛКП «Балатон-409». Пан Володимир також отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Титул «Найкращий двірник Львова – 2020» знову здобув Мирослав Новоставський з ЛКП «Південне» у Франківському районі міста. Нагорода – поїздка для двох на Святу землю.

У 2021 році через ковід, а у 2022 році через повномасштабне вторгнення росії конкурс не проводили.

«Найкращим двірником Львова-2023» став Богдан Михайлович Єсип - двірник палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького. Пан Богдан отримав подарунковий сертифікат на екскурсійний тур Європою «Прага, Відень та Будапешт».

Конкурс проводиться з нагоди  Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначається щорічно у третю неділю березня.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/301019-hanna-chaus-iz-lychakivskoho-raionu-stala-naikrashchym-dvirnykom-lvova-2024-video

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів