Найбагатші і найбідніші територіальні громади Львівщини

17:35 29 квітня 2021 р.

Фото до новини

За підсумками квартального звіту у департаменті фінансів Львівської ОДА підготували рейтинг територіальних громад Львівщини за доходами бюджету.

Перші два місця утримують Підберізцівська і Славська громади. Третє – Сокільницька ТГ. До десятки квартальних лідерів увійшли також Заболотцівська, Івано-Франківська, Пустомитівська, Солонківська, Мурованська, Давидівська і Турківська громади.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.  

Стосовно лідерів за окремими показниками:

● за рівнем виконання планів за доходами загального фонду без трансфертів (річного і квартального), а також динамікою надходжень порівняно з відповідним періодом минулого року лідирує Підберізцівська ТГ;

● за рівнем виконання річного плану за доходами спецфонду без трансфертів – Грабовецько-Дулібівської ТГ;

● щодо індексу податкоспроможності за доходами загального фонду без трансфертів (надходження на одного мешканця громади до аналогічного показника по області) – Славська ТГ;

● за часткою доходів загального фонду без трансфертів у доходах з трансфертами з держбюджету – Сокільницька ТГ.

Останніми в квартальному рейтингу є Добросинсько-Магерівська, Ралівська, Журавненська, Белзька, Мостиська, Стрілківська, Глинянська, Рудківська, Яворівська і Великомостівська територіальні громади.

З детальними підсумками рейтингу можна ознайомитися тут.

Раніше департамент фінансів ЛОДА оприлюднював рейтинг громад за окремими фінансовими показниками за підсумками першого кварталу роботи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів