На урядовій гарячій лінії «Струм» підкажуть, як мати свою генерацію електроенергії

16:07 22 липня 2024 р.

Фото до новини

За номером 1549 цілодобово можна дізнатися щодо нових програм з підтримки встановлення додаткової генерації - як для побутових споживачів, так і для бізнесу.


Про це заявила під час брифінгу заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук, пише DailyLviv.com.

"Сьогодні 22 липня Державна інспекція з енергетичного нагляду продовжує здійснювати перевірки і розпочинає їх в місті Києві, Київській області, Полтавській Львівській Закарпатській і Запорізькій областях, - сказала Світлана Гринчук. - До цього аналогічні перевірки саме справедливості впровадження графіків відключень вже відбулися у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-франківській, Кіровоградській та Одеській областях. На жаль, майже в усіх цих областях виявлені порушення, які мають бути оперативно усунені. 

Читайте такожУкренерго назвало час найбільших вимкнень світла на 22 липня

Графік 22 липня. Львівобленерго вимикатиме електроенергію по 8-9 годин кожній групі споживачів

Також важливо, що 20 липня запрацювала урядова гаряча лінія "Струм", номер телефону 1549. За цим номером цілодобово ви зможете дізнатися щодо нових програм з підтримки встановлення додаткової генерації як для споживачів, так і для бізнесу. Зможете дізнатися щодо тих нововведень які були введені, а саме спрощення підключення. Щодо будь-яких питань, які вас цікавлять у сфері енергетики. Але дуже прошу користуватися цим інструментом також обдумано і розумно. Телефонувати тоді, коли дійсно у вас є необхідність проконсультуватися, дізнатися нову інформацію.

Проконсультуватися щодо того, яке саме обладнання ви можете в себе встановити для того, щоб вам мати свою свою генерацію, свою електроенергію. Які саме дії вам треба здійснити для того, щоб підключити це обладнання. Які саме документи потрібно пред'явити в банку для того, щоб отримати, наприклад, безвідсотковий кредит на сонячні панелі разом з системами на зберігання електроенергії. Всі ці питання і всі ці відповіді ви зможете отримати на урядовій гарячій лінії "Струм" за номером 1549".

Читайте такожМіненерго назвало незмінну причину обмежень постачання електроенергії

Вимкнення електроенергії 22 липня. Найбільше світла буде вночі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів