На Львівській залізниці почали курсувати 30 приміських поїздів

16:52 2 червня 2020 р.

Фото до новини

Укрзалізниця 1 червня розпочала перший етап відновлення курсування приміських поїздів: до роботи стали 439 поїздів.

Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

У філії «Донецька залізниця» почали курсувати 38 поїздів, «Львівська залізниця» — 30 поїздів, «Одеська залізниця» — 84 поїзди, «Південна залізниця» — 156 поїздів, «Придніпровська залізниця» — 22 поїзди, «Південно-Західна залізниця» — 109 поїздів.

Укрзалізниця у перший день відновлення курсування приміських поїздів — 1 червня — перевезла у приміському сполученні 48,1 тис. пасажирів.

Нагадаємо, що під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах виключно в захисних масках, користуватися санітайзерами для рук, дотримуватися соціальної дистанції — не менше 1,5 м, у разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби залишатися вдома.

У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій призначення приміських поїздів буде продовжуватися. З розкладом електропоїздів, котрі відновили курсування, можна ознайомитись на вебсайтах регіональних філій Укрзалізниці.

Нагадаємо, 1 червня відновлено приміське залізничне сполучення у 10 областях України.

Додамо, Львівська залізниця відновила рух приміських поїздів у межах чотирьох областей  - Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської і Закарпатської (графік).

Довідка

Львівська залізниця пролягає в південно-західній частині України на території 7 областей. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів