На Львівщини оголосили конкурс для підтримки учасників АТО

12:30 10 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ostroh.info

Департамент економічної політики Львівської ОДА оголосив у межах реалізації «Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області» конкурс інвестиційних проектів для підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО.

Про це повідомили в середу, 10 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.

«Департамент економічної політики політики ЛОДА співпрацює з такими банками та кредитними спілками, як ПАТ АКБ «Львів», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «ОКСІ банк», ПАТ «ОТП Банк», АТ «Піреус банк МКБ», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ КБ «Приватбанк», Церковна кредитна спілка «Анісія», кредитна спілка «Вигода», кредитна спілка «Бойківщина». Максимальна сума кредиту – 300 тисяч гривень терміном на три роки. Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки складає 14 % річних. Детальні умови участі у конкурсні визначені в положеннях Програми, яка розміщена на офіційній інтернет-сторінці Львівської обласної ради», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів