На Львівщині виготовлятимуть спеціальні іменні картки пільговика. Хто отримає

21:02 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

Перевізники отримуватимуть компенсацію витрат за надання транспортних послуг мешканцям громади, що належать до пільгових категорій.

Про це повідомив міський голова Новояворівська Володимир Мацелюх, пише DailyLviv.com.

"Уклали Меморандум з департаментом дорожнього господарства Львівської ОДА та ТОВ «Smart Ticket Technology» щодо реалізації механізму пільгового проїзду окремих категорій громадян в пасажирському транспорті. 

Це означає, що перевізники отримуватимуть компенсацію витрат від Новояворівської міської ради за надання транспортних послуг мешканцям громади, що належать до пільгових категорій проїзду, а саме:

   • особи з інвалідністю внаслідок війни І,ІІ, ІІІ групи;

   • батьки загиблих захисників і захисниць та Героїв Небесної Сотні;

   • постраждалі учасникам Революції Гідності", - зазначив Мацелюх.

Читайте такожЛеоКарт у Львові. Типи. Повна інструкція з користування

Відділ соціального захисту Новояворівської міської ради опрацьовує звернення мешканців вказаних категорій, яким надалі буде видано іменні картки для пільгового проїзду. 

Як наголосив міський голова, Новояворівська громада одна з перших в Україні впроваджує автоматизовану систему обліку оплати проїзду (е-квиток). Кожен зможе розрахуватися за проїзд у транспорті банківською карткою, смартгодинником чи смартфоном вже за декілька місяців. Напередодні, 3 квітня, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА, оператор АСООП у приміських і міжміських автобусних маршрутах Львівської області ТОВ «Smart Ticket Technology» та Новояворівська ОТГ підписали тристоронній Меморандум про співпрацю. 

Читайте також: У Львові військові їздитимуть у громадському транспорті безоплатно. ЛМР затвердила нові тарифи 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів