На Львівщині ціни на м’ясо, гречку й м’який сир нижчі за середні в Україні

10:25 7 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

У цьому запевняє в четвер прес-служба облдержадміністрації.

Як повідомила сьогодні, 7 серпня, «Щоденному Львову», прес-служба облдержадміністрації, станом на 30 липня ситуація на споживчому ринку області була, за даними моніторингу цін, такою:

«За середніми роздрібними цінами на хліб житній, житньо-пшеничний область займає 4 місце серед регіонів України, на хліб з борошна 1 ґатунку – 10-11 місце. Середні ціни на хліб по області є нижчими, ніж середні роздрібні ціни по Україні.

Окрім цього, в області нижчими за середні по Україні були ціни на крупу гречану (5 місце), масло вершкове (4 місце), сир м’який (10 місце), яловичину (11 місце), свинину (9 місце), тушки курячі (3-4 місце), яйце куряче (8 місце).

Вищими за середні по Україні були ціни на борошно пшеничне вищого ґатунку (22 місце), макаронні вироби (18 місце), рис (17 місце), молоко (17-18 місце), сметану (12 місце), сало (22 місце), ковбасу варену першого ґатунку (21 місце), олію соняшникову (21 місце), цукор (16 місце).

Середні роздрібні ціни по області на картоплю, капусту, моркву, буряк та цибулю були нижчими, ніж середні по Україні. За рівнем цін на картоплю Львівщина на 1 місці, на цибулю – на 7 місці, на моркву – на 8 місці, на капусту – на 9 місці, на буряк – на 12 місці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів