На Львівщині спрямували на реалізацію мікропроектів місцевого розвитку 15,7 млн. гривень

12:32 7 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Розподіл субвенції між місцевими бюджетами затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

«Учора, 6 липня, на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку з обласного бюджету спрямовано субвенцію місцевим бюджетам у сумі 15,7 млн. гривень або 30 % від річних призначень», – повідомили в четвер у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Олег Демків пояснив: «Щоб отримати черговий транш субвенції, органам місцевого самоврядування необхідно забезпечити співфінансування в обсязі не меншому від суми коштів, яку планується залучити з обласного бюджету. Зауважу, що невід'ємною складовою в залучених конкурсантом коштах є фінансовий внесок територіальної громади в сумі 5% від вартості проекту».

Нагадаємо, на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку в обласному бюджеті на 2016 рік передбачено субвенції для місцевих бюджетів у сумі 54 мільйони гривень. Програма зорієнтована на вирішення проблем соціально-економічного розвитку громад шляхом підвищення ефективності використання місцевих ресурсів. Розподіл субвенції між місцевими бюджетами затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів