На Львівщині працевлаштовано п'яту частину переселенців з Криму й сходу України

13:10 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, «з тимчасово окупованої території Криму та районів проведення АТО на cході України на Львівщині працевлаштовано 236 людей».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 квітня, «Щоденному Львову»:

«Із тимчасово окупованої території Криму та районів проведення АТО на cході України на Львівщині працевлаштовано 236 людей. Загалом по допомогу щодо пошуку місця праці упродовж півроку до центрів зайнятості у Львівській області звернулося 1 225 вимушено переселених осіб.

За інформацією Львівського обласного центру зайнятості, семеро людей із працевлаштованих отримали одноразову виплату допомоги з безробіття для започаткування власної справи. Ще 79 мігрантів проходили професійне навчання, 83 – брали участь у громадських роботах. На початку квітня цього року соціальні послуги продовжували отримувати 762 внутрішньо переміщені особи (423 із цього числа офіційно визнані безробітними)».

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, на 500 осіб збільшилася кількість зареєстрованих безробітних у нашій області в першому кварталі 2015 року порівняно з аналогічним торішнім періодом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів