На Львівщині офіційно відкрили автомобільну дорогу Львів – Пустомити – Меденичі

16:36 4 червня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 4 червня, відбулось офіційне відкриття після ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Загальна протяжність дороги становить 47,5 км, в тому числі: І категорії – 1,5 км, ІІ категорії – 20,8 км і ІІІ категорії – 25,2 км. Ремонт дороги розпочали у 2017 році в межах інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

До цього часу забезпечення проїзду транспорту на вказаному шляху здійснювалося лише в межах експлуатаційного утримання. У 2019 році на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області дорожники розпочали капітально ремонтувати останню ділянку цієї дороги від села Велика Горожанка до селища Меденичі (км 38+200 – км 53+992).

На дорозі Львів – Пустомити – Меденичі влаштували нове покриття з асфальтобетонної суміші з попереднім посиленням основи, впорядковані узбіччя, капітально відремонтовані всі штучні споруди (12 мостів), значна частина дороги облаштована зовнішнім освітленням.

Зазначимо, що загальна вартість робіт - 1,06 млрд гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів