На автобусному маршруті №36 у Львові курсують нелегали

17:45 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На львівському міському автобусному маршруті №36 без жодних дозволів розпочали курсувати автобуси Миколаївського АТП-14627.

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора АТП №1 Олександр Струтинський розповів: «Два автобуси приватного перевізника розпочали курсувати з вулиці Забава у Винниках до площі Різні нібито за маршрутом № 36, який насправді має кінцеву зупинку на площі Кропивницького. При цьому Миколаївське АТП-14627 не має передбаченого законом про автомобільний транспорт договору із управлінням транспорту Львівської міської ради. Таким чином перевізник порушує норми чинного законодавства».

«Крім того, судячи з оголошень в автобусах, на цьому маршруті пенсіонери мають платити за проїзд, хоча рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради пенсіонерам передбачений безкоштовний проїзд на міських маршрутах», – зазначив Олександр Струтинський.

Директор АТП № 1 Орест Хамула повідомив: «Такі несанкціоновані дії перевізника завдають збитків АТП №1, оскільки маршрут, за яким їздять нелегальні автобуси, дублює комунальні маршрути, зокрема – спеціально запроваджений маршрут № 36а, на якому працює низькопідлоговий автобус».

«Управління транспорту Львівської міської ради та АТП № 1 звернулися до управління Державної служби України з безпеки на транспорті щодо незаконних дій Миколаївського АТП-14627. 21 березня представники відомства оштрафували перевізника, однак його автобуси продовжують нелегально курсувати по Львову», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів