Моршинська, Перемишлянська, Сокільницька і Великолюбінська громади сплатили замало податків

18:56 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

Зменшують надходження Боринська і Добротвірська громади.

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com

За інформацією департаменту фінансів Львівської ОВА, чотири територіальні громади області не забезпечили виконання планових завдань з надходження податків і платежів до загального фонду бюджету за підсумками першого кварталу (загалом у нас є 73 громади). Це - Моршинська, Перемишлянська, Сокільницька і Великолюбінська ТГ. 

Як зазначив директор департаменту Олег Демків, загальнообласне виконання плану становить 111 відсотків. Кількість громад, що не виконують план, на початку року залишається доволі сталою: на 1 лютого їх було теж 4, на 1 березня – 3. Водночас, у Бібрській, Козівській і Поморянській громадах має місце недостатньо високий рівень виконання річних планових показників – менше 22 відсотків. 

«Це може свідчити про дещо «штучне» забезпечення запланованих надходжень у січні-березні. Загалом по області рівень виконання річного плану становить 26 відсотків.

Маємо дві територіальні громади зі зменшенням надходжень порівняно з першим кварталом 2023 року – Боринська і Добротвірська. Загалом по області досягнули приросту на 25 відсотків», – додав Олег Демків. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів