Монтаж валідаторів у львівському електротранспорті розпочнеться в серпні

16:32 4 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lviv1256.com

Начальник відділу автоматизованої системи оплати проїзду «Львівавтодору» Сергій Журбенко розповів на засіданні сесії ЛМР про перебіг реалізації проекту впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті.

Про це повідомили в четвер, 4 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Сергій Журбенко зазначив: «12 лютого відбулося розкриття пропозицій від учасників тендеру на розробку, постачання, встановлення та обслуговування автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті Львова (е-квиток). Подали свої технічні пропозиції шість консорціумів».

«Зараз представники «Львівавтодор» та консультанти від ЄБРР опрацьовують пропозиції. Далі буде фінальна частина – отримання фінансових пропозиції від компаній, які пройдуть за технічними пропозиціями. До кінця травня планують завершити усі тендерні пропозиції і визначити компанію-переможця, яка реалізовуватиме проект впровадження е-квитка у Львові. А орієнтовно в серпні-вересні планують розпочати монтаж валідаторів», – поінформував також Сергій Журбенко.

«Розпочати впроваджувати електронний квиток планують з електротранспорту, тоді на комунальному автобусному транспорті і далі – залучення приватних перевізників, які курсують міськими маршрутами. Другим етапом планують залучати приміські маршрути до мережі електронного квитка», – розповів також Сергій Журбенко.

Начальник відділу автоматизованої системи оплати проїзду «Львівавтодору» також зазначив: «Технічну пропозицію ми отримали від консорціуму двох Литовських компаній – «Ridango» і «Datel». Остання компанія відома з реалізації своїх проектів з оплати проїзду у Швеції, Таллінні. Також їхнє обладнання встановлено в Києві, однак поки ще не працює».

«Наступна пропозиція від чеської компанії Mikroelektronika, в консорціумі з львівською компанією ТзОВ «СофтСерв» – муніципальні технології». Є пропозиція від двох турецьких компаній «Kent Rart» і «Onur». «Kent Rart» – це відома компанія, яка реалізувала свої проекти з оплати за проїзд у Берграді, США, Туреччині», – поінформував також Сергій Журбенко.

«Четверта пропозиція – від консорціум двох компаній – «BPC Banking Technologies» зі Швеції і ТзОВ «Реноме-Смарт» з Рівного. П’ята пропозиція-  від компанії «PPTexellence» з Бельгії. Це неповна пропозиція і фірма мало відома. Шоста пропозиція від консорціуму трьох італійських компаній «AlmavivA», «AEP Ticketing Solutions», «Swarko Mizar» та львівської компанії ТОВ «Сварко Україна». Це дуже потужні компанії і ми очікували, що вони подадуть свої пропозиції», – розповів також Сергій Журбенко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів