Міський голова Львова пообіцяв до 300 одиниць нового громадського транспорту

21:20 26 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Андрій Садовий запевнив: «Приблизно через 15 місяців Львів має побачити до 300 одиниць нового транспорту».

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 26 грудня: «Цього року місто розпочало отримувати перші тролейбуси «Електрон», а у планах на 2020 рік – придбання 10 нових трамваїв та 100 автобусів за кошти Європейського інвестиційного банку, й придбання 100 тролейбусів з автономним ходом у співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ви вже побачили на вулицях міста нові тролейбуси. До кінця березня 2020 року ми маємо отримати усі 50 тролейбусів. У січні наступного року ми оголошуємо тендер на придбання 10 нових трамваїв і 100 автобусів, а орієнтовно в квітні – тендер на 100 нових тролейбусів. Тобто від сьогоднішнього дня і приблизно через 15 місяців Львів має побачити до 300 одиниць нового транспорту. Тобто кардинально зміниться ситуація».

Як інформував «Щоденний Львів», на сесії ЛМР були прийняті чергові ухвали, необхідні для реалізації проекту «Міський громадський транспорт України», відповідно до якого ЛМР має намір придбати 100 нових автобусів і 10 нових трамваїв за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку під державні гарантії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів