Міський голова Львова Андрій Садовий почув адвоката Олексія Різника

13:09 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.comments.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що усі, хто сплатив гарантійні внески, мають право брати участь в аукціоні з продажу приміщення на пл.Ринок, 28, що відбудеться завтра, 11 липня.


«Всі, хто сплатив гарантійні внески, мають право брати участь в аукціоні з продажу приміщення на пл.Ринок, 28. Надзвичайно важливо, щоб завтра на аукціоні були присутні представники прокуратури, СБУ, міліції. Я звертаюся до прокуратури з проханням допомогти громаді міста провести чесно аукціон і унеможливити корупційні дії тих чи інших людей, які мають намір його зірвати. Шалений тиск чиниться на всіх учасників. Кожного дня в той чи інший суд надходять заявки. Я б просив, щоб все було максимально публічно. Я прошу прокуратуру долучитися, перевірити», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.
Нагадаємо, аукціон щодо об’єкта приватизації – приміщення на пл. Ринок, 28 – відбудеться за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11.00 год. Реєстрація учасників аукціону проводитиметься з 9.30 до 10.30 год. за місцем проведення аукціону.
Про це повідомила сьогодні прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, що вчора адвокат ТОВ "Гранд Готель" Олексій Різник на прес-конференції публічно звернувся до міського голови Львова з проханням забезпечити таке законне право учасникам аукціону, особливо платоспроможним, яких, за словами адвоката, штучно не допускають до торгів на аукціоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів